Nová Karolina Park má nového nájemce – společnost VERIZON

23.1.2019

Administrativní budovu Nová Karolina Park v Ostravě si vybrala společnost Verizon Czech s.r.o. jako sídlo svého týmu pro podporu globální společnosti Verizon Enterprise Solutions – podniková řešení. Firma využívá 2 900 m2 v 6. nadzemním podlaží severní a jižní části budovy pro své kanceláře, relaxační plochy a další zázemí. Nová Karolina Park má volných posledních 3 700 m2 kancelářských ploch a retailovou jednotku v přízemí o rozloze 86 m2.

Nová Karolina Park je architektonicky výjimečný projekt v centru Ostravy, který propojuje její historickou část s moderní čtvrtí Nová Karolina, která vznikla na místě bývalého dolu. Budova má výbornou dopravní dostupnost nejen městskou hromadnou dopravou, ale také osobním vozem. To je vedle prvotřídních kancelářských ploch a moderních technologií jedním z rozhodujících argumentů pro společnosti, které si vybrali Novou Karolinu Park jako své sídlo. Nezanedbatelnou přidanou hodnotou je i široká nabídka obchodů a služeb v budově i přilehlém okolí.

Verizon patří k největším telekomunikačním společnostem dneška. Hlavní sídlo společnosti se nachází ve Spojených státech a celosvětově je v ní zaměstnáno více než 150 000 lidí. Každý den společnost za pomoci svých globálních počítačových sítí a telekomunikačních technologií propojuje miliony lidí, firem a komunit z celého světa, aby tak naplňovala svůj vytyčený cíl „Dát lidem možnost dokázat víc". Náplní ostravského týmu je správa provozu, což znamená péči o technologie, které zákazníkům Verizonu pomáhají při jejich podnikání. To je totiž klíčovou úlohou pro Verizon ve všech zemích světa a také pro rychle se rozvíjející tým v Ostravě

Budova A v BB Centru je po rekonstrukci opět…

3.4.2019 - Administrativní Budova A v pražském BB Centru prošla v loňském roce celkovou revitalizací vnějšího pláště i… Více informací

Vzniká nové společenské centrum s modlitebnou v…