Pozvánka na vánoční akce v BB Centru pro širokou veřejnost

28.11.2018

BB Centrum chystá pro adventní čas bohatý program provoněný skořicí, vanilkou i vánočním cukrovím. Již 28. listopadu v 17 hod. na náměstí Brumlovka proběhne akce k slavnostnímu rozzáření vánočního stromečku, 5. prosince zde bude nejen hodným dětem nadělovat Mikuláš s andělem a 11. prosince od 18 hod. budou mít ve Společenském centru Bethany vánoční koncert barytonista Vratislav Kříž se sopranistkou Yukiko Kinjo, harfenistkou Kateřinou Englichovou a dalšími známými umělci.

Advent už téměř klepe na dveře, což znamená, že se po celé republice začnou rozsvěcet vánoční stromky. Ten v BB Centru se na náměstí Brumlovka slavnostně rozsvítí ve středu 28. listopadu v 17 hodin večer.

K poslechu a třeba i zpěvu zazní vánoční koledy a pochopitelně nebudou chybět ani stánky s vánočními předměty, nápoji a občerstvením. Doprovodný program bude na náměstí Brumlovka probíhat už od 11 hod. dopoledne do 18:30 hod. večer.

Následující týden, ve středu 5. prosince, se všichni návštěvníci BB Centra mohou těšit na andělskou nadílku. Od 13 hodin bude Mikuláš spolu s anděly na náměstí Brumlovka rozdávat perníčky. Připraven je bohatý doprovodný program pro děti i dospělé, kteří si budou moci vyrobit vánoční ozdoby, odekorovat adventní věnec nebo vytvořit tematický svícen. K dispozici budou stánky s občerstvením a dojde i na poslech hudby.

Velkým hudebním zážitkem bude jistě Hvězdný vánoční koncert, který se koná v úterý 11. prosince od 18 hodin ve Společenském centru Bethany (Za Brumlovkou 1519/4). Vystoupí na něm barytonista Vratislav Kříž se sopranistkou Yukiko Kinjo, které doprovodí na harfu Kateřina Englichová, na violu Jitka Hosprová a na klavír Lenka Navrátilová. Vstupné je dobrovolné.

Více informací o akcích v BB Centru se dozvíte zde.

O společnosti

PASSERINVEST GROUP, a. s., je ryze česká developerská a investiční společnost, jejíž jméno je spojováno zejména s realizací multifunkčního areálu BB Centrum v Praze 4 - Michli. Tímto, svého druhu nejúspěšnějším a nejrozsáhlejším projektem ve střední Evropě, si společnost založená roku 1991 Radimem Passerem vybudovala velmi dobré jméno jak na domácí, tak mezinárodní úrovni. Zásluhu na tom má nejenom kvalita realizovaných projektů a vysoká úroveň poskytovaných služeb, ale i smysl pro fair-play, vstřícný vztah k nájemcům-uživatelům budov a zodpovědnost vůči společnosti i životnímu prostředí. Ve svém portfoliu má PASSERINVEST GROUP další zajímavé developerské projekty.

V BB Centru vítáme jaro - akce pro širokou…

4.3.2019 - Venkovní teploty se konečně vyšplhaly nad nulu a jaro se hlásí o slovo. Přivítat ho a využít tak příjemného… Více informací

Link and Breakfast aneb poznejme se v BB Centru

11.2.2019 - První snídaně z nového cyklu akcí Link and Breakfast se konala ve čtvrtek 24. ledna v BB Centru v pražské… Více informací