Budova A je druhou nejlepší rekonstruovanou kancelářskou budovou v České republice

22.11.2018

Budova A získala druhé místo v prestižní soutěži Nejlepší z realit – Best of Realty v kategorii Rekonstruované kanceláře. Porota složená ze zástupců Asociace pro rozvoj trhu nemovitostí (ARTN) a dalších profesních sdružení ocenila na Budově A zejména použité technologie a její moderní pojetí splňující trendy 21. století, díky kterému bude důstojně reprezentovat centrálu MONETA Money Bank.

Vyhlášení výsledků 20. ročníku Nejlepší z realit – Best of Realty proběhlo v Kongresovém centru České národní banky a ocenění za naši společnost převzal Martin Čermák.

Eduard Forejt nastoupil do Passerinvest Group

4.12.2018 - Eduard Forejt (41) zastává nově vzniklou pozici Business Development Director v developerské a investiční… Více informací

PASSERINVEST GROUP letos investoval 170 mil. Kč…

3.12.2018 - 170 milionů korun, bez jakýchkoliv dotací a příspěvků od státu – to je částka, kterou společnost PASSERINVEST… Více informací