Budova A je druhou nejlepší rekonstruovanou kancelářskou budovou v České republice

22.11.2018

Budova A získala druhé místo v prestižní soutěži Nejlepší z realit – Best of Realty v kategorii Rekonstruované kanceláře. Porota složená ze zástupců Asociace pro rozvoj trhu nemovitostí (ARTN) a dalších profesních sdružení ocenila na Budově A zejména použité technologie a její moderní pojetí splňující trendy 21. století, díky kterému bude důstojně reprezentovat centrálu MONETA Money Bank.

Vyhlášení výsledků 20. ročníku Nejlepší z realit – Best of Realty proběhlo v Kongresovém centru České národní banky a ocenění za naši společnost převzal Martin Čermák.

V BB Centru vítáme jaro - akce pro širokou…

4.3.2019 - Venkovní teploty se konečně vyšplhaly nad nulu a jaro se hlásí o slovo. Přivítat ho a využít tak příjemného… Více informací

Link and Breakfast aneb poznejme se v BB Centru

11.2.2019 - První snídaně z nového cyklu akcí Link and Breakfast se konala ve čtvrtek 24. ledna v BB Centru v pražské… Více informací