Budova ALPHA v BB CENTRU je plně obsazena

15.11.2018

Významný nájemce budovy ALPHA v pražském BB Centru – společnost Frequentis – expandovala a zaplnila tak v tomto administrativním projektu poslední volné metry. ALPHA postavená v roce 2003 dle návrhu architektonické kanceláře Aulík Fišer architekti prošla v roce 2016 rekonstrukcí zejména vnitřních prostor a střešní terasy. Mezi její stálé nájemce patří vedle společnosti Frequentis např. ČEZ, Xerox či společnost Gorenje. BB Centrum aktuálně nabízí poslední menší kancelářské plochy v Budově D a budovách BETA a FILADELFIE. V 1. čtvrtletí 2020 pak bude k dispozici dalších 14 500 m2 kancelářských ploch v kompletně zrekonstruované Budově B.

ALPHA má celkem 11 000 m2 administrativních ploch v 8 nadzemních podlažích a 400 m2 retailových ploch v přízemí budovy, kde je pro veřejnost a nájemce otevřená kantýna, restaurace PuzzlePasta nebo cukrárna Hájek & Hájková. V lobby budovy se po zdařilé rekonstrukci konají i kulturní akce, naposledy zde proběhla výstava Tajemství skla.

BB Centrum patří k dlouhodobě nejvyhledávanějším lokalitám nejen českými a zahraničními společnostmi, ale také obyvateli Prahy 4. To zejména díky široké škále služeb, restaurací, kaváren, sportovišť, dětských hřišť i kulturních a společenských akcí. Letos slaví multifunkční areál 20 let od realizace prvního projektu, Budovy C.

O developerovi

PASSERINVEST GROUP, a. s., je ryze česká developerská a investiční společnost, jejíž jméno je spojováno zejména s realizací multifunkčního areálu BB Centrum v Praze 4 - Michli. Tímto, svého druhu nejúspěšnějším a nejrozsáhlejším projektem ve střední Evropě, si společnost založená roku 1991 Radimem Passerem vybudovala velmi dobré jméno jak na domácí, tak mezinárodní úrovni. Zásluhu na tom má nejenom kvalita realizovaných projektů a vysoká úroveň poskytovaných služeb, ale i smysl pro fair-play, vstřícný vztah k nájemcům-uživatelům budov a zodpovědnost vůči společnosti i životnímu prostředí. Ve svém portfoliu má PASSERINVEST GROUP další zajímavé developerské projekty.

V BB Centru vítáme jaro - akce pro širokou…

4.3.2019 - Venkovní teploty se konečně vyšplhaly nad nulu a jaro se hlásí o slovo. Přivítat ho a využít tak příjemného… Více informací

Link and Breakfast aneb poznejme se v BB Centru

11.2.2019 - První snídaně z nového cyklu akcí Link and Breakfast se konala ve čtvrtek 24. ledna v BB Centru v pražské… Více informací