Přednášky Radima Passera

30.10.2018

Přednáškový cyklus Radima Passera, jednoho z předních českých developerů, se uskuteční vždy od neděle do čtvrtka 4.–22. listopadu, od 18:30 hod. a 19:30 hod., ve Společenském centru Bethany, Za Brumlovkou 4, Praha 4. Po tři týdny si můžete přijít poslechnout Radima Passera, který si pro vás na většinu večerů připravil hned dvě přednášky týkající se velkých biblických témat jako např. jaký je původ života, co je smyslem lidské existence, kam směřujeme, jak lze skloubit podnikání a víru či všechna zásadní Ježíšova proroctví a další.

Radim Passer, úspěšný podnikatel, který stojí se svou investiční a developerskou společností PASSERINVEST GROUP zejména za multifunkčním areálem BB Centrum v Praze 4, přijal v r. 1998 do svého osobního i pracovního života Pána Ježíše Krista a v r. 2002 založil křesťanskou organizaci Maranatha. Jedním z předních poslání v životě Radima Passera je pomáhat lidem hledat a nalézt cestu k Bohu, předávat svá poznání a ucelenost křesťanského učení ať už svými přednáškami, či podporou projektů organizace Maranatha.

Přednáškový cyklus Ježíš Tvá naděje bude probíhat ve Společenském centru Bethany v Praze 4, od 4. do 22. listopadu, každou neděli až čtvrtek. První přednášky začínají od 18:30 hod., druhé pak v 19:30 hod., vstup je volný.

Podrobný program a více informací naleznete na https://www.tvanadeje.cz/.

Pro více informací kontaktujte:

Tomáš Chmel
Maranatha z.s.
E-mail: tomas.chmel@maranatha.cz

Ester Grzonková
Maranatha z.s.
E-mail: ester.grzonkova@maranatha.cz

Informace pro editory:

Organizace Maranatha z.s., byla jako křesťansky orientovaná organizace založená v roce 2002 Radimem Passerem s cílem poskytovat široké veřejnosti nové možnosti poznání životních hodnot a jejich praktického využití. Mimo jiné provozuje vegetariánskou restauraci a obchod se zdravou výživou, stála u založení Křesťanské střední školy, základní školy a mateřské školy Elijáš a Společenského centra Bethany. Je iniciátorem mnoha projektů v oblasti zdravé výživy, vzdělání a křesťanských duchovních aktivit doma i v zahraničí. Mezi základní hodnoty a cíle sdružení patří podpora duchovního, psychického, společenského i fyzického rozvoje člověka, přirozený životní styl, kvalitní způsob života a výchova spolu s celoživotním vzděláváním v duchu křesťanských principů. Další informace naleznete na https://www.maranatha.cz

Budova A v BB Centru je po rekonstrukci opět…

3.4.2019 - Administrativní Budova A v pražském BB Centru prošla v loňském roce celkovou revitalizací vnějšího pláště i… Více informací

Vzniká nové společenské centrum s modlitebnou v…