SKUPINA PASSERINVEST USKUTEČNILA NEJVĚTŠÍ FINANČNÍ TRANSAKCI NA NEMOVITOSTNÍM TRHU

7.2.2018

Společnost Passerinvest BBC 2, patřící do skupiny PASSERINVEST, uzavřela největší finanční transakci v historii skupiny a jednu z největších transakcí v oblasti administrativních nemovitostí v České republice vůbec. V rámci společnosti Passerinvest BBC 2 bylo vytvořeno portfolio významných administrativních objektů pražského BB Centra zahrnující budovy ALPHA, BETA, DELTA a G s celkovou pronajmutelnou plochou 80 000 m². Na refinancování nákladů spojených s pořízením těchto nemovitostí skupina získala klubové financování od České Spořitelny a Komerční banky ve výši 175 mil. eur.

„Svým objemem se tato transakce řadí mezi největší uzavřené transakce v loňském roce na trhu financování komerčních nemovitostí u nás. Pokračujeme tak v dlouhodobé strategii nákupu a správy nemovitostního portfolia skupiny PASSERINVEST," říká Radim Passer, zakladatel a generální ředitel společnosti PASSERINVEST GROUP, a.s.

Skupina PASSERINVEST za dobu svého více než 25letého působení na tuzemském realitním trhu dokázala, že stojí na pevných základech. V posledních letech výrazně expandovala a z developerské společnosti se stala i společnost investiční.

Více informací:
Tel.: (+420) 221 582 111, e-mail: Kristyna.Samkova@Passerinvest.cz
www.bbcentrum.cz

Budova ALPHA v BB CENTRU je plně obsazena

15.11.2018 - Významný nájemce budovy ALPHA v pražském BB Centru – společnost Frequentis – expandovala a zaplnila tak v… Více informací

BB CENTRUM: Nabitý program podzimních akcí…

13.11.2018 - Přestože je venku již sychravo, na náměstí Brumlovka v BB Centru se stále něco děje. Na listopad a prosinec… Více informací

Přednášky Radima Passera

30.10.2018 - Přednáškový cyklus Radima Passera, jednoho z předních českých developerů, se uskuteční vždy od neděle do… Více informací

Křesťanská škola Elijáš v BB Centru nově otevírá…

23.10.2018 - Křesťanská střední škola, základní škola a mateřská škola Elijáš nacházející se v multifunkčním areálu BB… Více informací

Hlasujte v anketě Best of Realty 2018, kde můžete…