BB CENTRUM ZVE NA VÁNOČNÍ KONCERT PRO DOBROU VĚC

6.12.2017

Moderní sál Společenského centra BETHANY v multifunkčním areálu BB Centrum na Praze 4 se v úterý 12. prosince rozezní klasickými i vánočními písněmi Hvězdného vánočního koncertu pro veřejnost. Od 18 hodin zde vystoupí sopranistka Yukiko Kinjo a barytonista Vratislav Kříž, a také uznávaní hudebníci Kateřina Englichová, Jitka Hosprová či Lenka Navrátilová. Výtěžek ze vstupného bude věnován na podporu lektora Balance Clubu Brumlovka Vládi Mikuláše, který onemocněl ALS - amyotrofickou laterální sklerózou, a jeho rodiny. Vstupenky za symbolickou částku 100,- lze zakoupit v Klientském centru Balance Clubu Brumlovka v přízemí obchodní pasáže budovy BRUMLOVKA.

Na repertoáru budou skladby klasické hudby od Mozarta, Smetany, Dvořáka, Webera a dalších, ale také výběr vánočních koled.

Mezi vystupujícími se představí vynikající sopranistka Yukiko Kinjo, laureátka Mezinárodní pěvecké soutěže Antonína Dvořáka v Karlových Varech, která je od roku 2012 sólistkou opery Národního divadla v Praze nebo barytonista Vratislav Kříž, který hostuje na českých i zahraničních koncertních pódiích. Na violu bude hrát Jitka Hosprová, která je častým hostem předních českých kvartet, ke klavíru usedne Lenka Navrátilová, korepetitorka Pražského filharmonického sboru, a harfy se ujme Kateřina Englichová, držitelka cen z mnoha mezinárodních soutěží.

Více informací naleznete na facebookové stránkách BB Centra

Budova ALPHA v BB CENTRU je plně obsazena

15.11.2018 - Významný nájemce budovy ALPHA v pražském BB Centru – společnost Frequentis – expandovala a zaplnila tak v… Více informací

BB CENTRUM: Nabitý program podzimních akcí…