Budova D v BB Centru má nový kabát

26.9.2018

PASSERINVEST GROUP úspěšně pokračuje s revitalizací budov BB Centra. Letos v září byla dokončena rekonstrukce Budovy D zahájená v lednu 2018. Objekt z roku 2002 nabízející 4 000 m2 kancelářské plochy v šesti podlažích tak poskytne svým nájemcům ještě větší komfort v nadstandardních prostorách díky technologickým vylepšením.

Budova D z ateliéru architekta Kordovského ležící v jihozápadní části BB Centra prošla renovací podle projektu architektů Michala Bernarta a Igora Hobzy z firmy Momon. Dle jejich návrhu byly postupně zrekonstruovány obě relaxační střešní terasy, severní a jižní, a vrchní část budovy byla opláštěná tahokovem. Změny se však týkají zejména interiérů. Nejzásadnějším zásahem do původní vnitřní podoby projektu je přestavba recepce a vstupního lobby a náhrada původních posuvných dveří otočnými. Kompletní úprava se týkala rovněž veškerého sociálního zařízení v objektu, v garážích byla nanesena nová stěrka, navýšil se výkon vzduchotechniky a dojde k výměně výtahů.

„BB Centrum se neustále rozvíjí a snaží se poskytovat svým nájemcům co nejvyšší standard a nejlepší zázemí. V tomto duchu se nesou i veškeré rekonstrukce. Právě upgradovaná Budova D, kterou jsme odkoupili zpět do našeho vlastnictví v březnu 2017, se tak stává moderním objektem splňujícím vysoké nároky na účelné, ale komfortní pracovní prostředí," komentuje revitalizaci Radim Passer, předseda představenstva PASSERINVEST GROUP, a.s.

Celkové náklady na rekonstrukci Budovy D dosahují 50 milionů Kč. Vynaložené finanční prostředky však slibují brzkou návratnost, protože budova je již téměř obsazena a k pronájmu zbývá posledních 305 m2 kancelářské plochy v prvním nadzemním podlaží.

O developerovi

PASSERINVEST GROUP, a. s., je ryze česká developerská a investiční společnost, jejíž jméno je spojováno zejména s realizací multifunkčního areálu BB Centrum v Praze 4 - Michli. Tímto, svého druhu nejúspěšnějším a nejrozsáhlejším projektem ve střední Evropě, si společnost založená roku 1991 Radimem Passerem vybudovala velmi dobré jméno jak na domácí, tak mezinárodní úrovni. Zásluhu na tom má nejenom kvalita realizovaných projektů a vysoká úroveň poskytovaných služeb, ale i smysl pro fair-play, vstřícný vztah k nájemcům-uživatelům budov a zodpovědnost vůči společnosti i životnímu prostředí. Ve svém portfoliu má PASSERINVEST GROUP další zajímavé developerské projekty.

Hlasujte v anketě Best of Realty 2018, kde můžete…

18.10.2018 - Budova A, která leží přímo na hlavní Vyskočilově ulici v areálu BB Centra, byla odbornou porotou nominována… Více informací

Budova D v BB Centru má nový kabát

26.9.2018 - PASSERINVEST GROUP úspěšně pokračuje s revitalizací budov BB Centra. Letos v září byla dokončena rekonstrukce… Více informací