PASSERINVEST GROUP OPĚT VLASTNÍ BUDOVY VILLAS

21.2.2018

PASSERINVEST GROUP, česká developerská a investiční společnost, odkoupila v lednu 2018 budovy BB C – Vila Domy (známé jako VILLAS) od společnosti Revetas Capital Fund II. PASSERINVEST GROUP tak úspěšně pokračuje ve své strategii dlouhodobého vlastnictví a správy dříve prodaných administrativních budov v pražském BB Centru. Financování této transakce zaštítila skupina PASSERINVEST jak z vlastních zdrojů, tak i z výnosu prodeje dluhopisů v roce 2017.

PASSERINVEST GROUP získala prostřednictvím zpětného odkupu první budovu v r. 2014 a byla jí budova ALPHA. Postupně získala do svého opětovného vlastnictví i budovy BETA, A, B a D.

„Letošní rok jsme začali dalším krůčkem v našem plánu zpětného odkupu administrativních budov BB Centra, které chceme dlouhodobě udržet na nejvyšší úrovni," komentuje Radim Passer, zakladatel a generální ředitel PASSERINVEST GROUP.

Budovy VILLAS pochází z architektonické dílny Aulík Fišer architekti. Tvoří je soubor dvou administrativních budov o celkové rozloze 8 000 m2 v šesti nadzemních podlažích, z toho 405 m2 obchodních ploch v přízemí a 220 parkovacích míst v podzemním podlaží. Nájemci dlouhodobě sídlící v této budově jsou např. Tchibo, GEMALTO či Audatex.

E-mail: Kristyna.Samkova@Passerinvest.cz
www.passerinvest.cz, www.bbcentrum.cz

E-mail: marcela.stefcova@crestcom.cz

O developerovi

PASSERINVEST GROUP, a. s., je ryze česká developerská a investiční společnost, jejíž jméno je spojováno zejména s realizací multifunkčního areálu BB Centrumv Praze 4 - Michli. Tímto, svého druhu nejúspěšnějším a nejrozsáhlejším projektem ve střední Evropě, si společnost založená roku 1991 Radimem Passerem vybudovala velmi dobré jméno jak na domácí, tak mezinárodní úrovni. Zásluhu na tom má nejenom kvalita realizovaných projektů a vysoká úroveň poskytovaných služeb, ale i smysl pro fair-play, vstřícný vztah k nájemcům-uživatelům budov a zodpovědnost vůči společnosti i životnímu prostředí. Ve svém portfoliu má PASSERINVEST GROUP další zajímavé developerské projekty.

BB Centrum otevřelo svůj ojedinělý, svým posláním…

5.9.2018 - Školní Pavilon v pražském BB Centru, jehož developerem je PASSERINVEST GROUP a.s, vznikl na místě zchátralého… Více informací

Náměstí Brumlovka ovládla Latinská Amerika

31.8.2018 - Náměstí Brumlovka v pražském multifunkčním areálu BB Centrum ovládla Latinská Amerika nejen svými rytmy, ale… Více informací