BB CENTRUM POŘÁDÁ TALK SHOW SE STANISLAVEM ŠTROBLEM, MAJITELEM SÍTĚ PUZZLESALADS

20.2.2018

BB Centrum, multifunkční areál na Praze 4, pořádá 22. února první z pravidelných veřejných Talk show, ve kterých chce představit zajímavé profese či podnikatelské příběhy. Prvním, kdo usedne do křesla vedle moderátorky Hanky Koutné, bude Stanislav Štrobl, majitel sítě salátových barů PuzzleSalads. Přijďte si poslechnout, jak se z právníka stal majitelem zajímavého konceptu salátových barů, kterých dnes po Praze naleznete celkem pět. Jaké byly začátky? Jaké překážky musel překonávat a co dalšího plánuje se dozvíte ve čtvrtek 22. února od 17:00 hod. v jednom z jeho bister, v PuzzlePasta, BB Centrum, Vyskočilova 1461/2a, Praha 4.

Na volně přístupných Talk show se tak můžete seznámit s konkrétními příběhy drobných podnikatelů, ale i vysoce postavených manažerů. V jakém oboru pracují? Jaká je jejich motivace? Existuje nějaký recept na úspěch? Čemu se věnují ve svém volném čase? Na tyto a další otázky i z řad návštěvníků odpoví hosté Hanky Koutné.

Novinky a aktuální informace o dění v BB Centru naleznete zde.

Nový atletický stadion pro veřejnost v Praze, v…

21.6.2018 - Developerská a investiční společnost PASSERINVEST GROUP, která stojí za rozvojem areálu BB Centrum v Praze 4,… Více informací

Nové náměstí v Praze – společnost Passerinvest…

14.6.2018 - BB Centrum, multifunkční areál na Praze 4, proměnilo stávající parkoviště v náměstí. Nový veřejný prostor má… Více informací