SKUPINA PASSERINVEST USKUTEČNILA NEJVĚTŠÍ FINANČNÍ TRANSAKCI NA NEMOVITOSTNÍM TRHU

7.2.2018

Společnost Passerinvest BBC 2, patřící do skupiny PASSERINVEST, uzavřela největší finanční transakci v historii skupiny a jednu z největších transakcí v oblasti administrativních nemovitostí v České republice vůbec. V rámci společnosti Passerinvest BBC 2 bylo vytvořeno portfolio významných administrativních objektů pražského BB Centra zahrnující budovy ALPHA, BETA, DELTA a G s celkovou pronajmutelnou plochou 80 000 m². Na refinancování nákladů spojených s pořízením těchto nemovitostí skupina získala klubové financování od České Spořitelny a Komerční banky ve výši 175 mil. eur.

„Svým objemem se tato transakce řadí mezi největší uzavřené transakce v loňském roce na trhu financování komerčních nemovitostí u nás. Pokračujeme tak v dlouhodobé strategii nákupu a správy nemovitostního portfolia skupiny PASSERINVEST," říká Radim Passer, zakladatel a generální ředitel společnosti PASSERINVEST GROUP, a.s.

Skupina PASSERINVEST za dobu svého více než 25letého působení na tuzemském realitním trhu dokázala, že stojí na pevných základech. V posledních letech výrazně expandovala a z developerské společnosti se stala i společnost investiční.

Více informací:
Tel.: (+420) 221 582 111, e-mail: Kristyna.Samkova@Passerinvest.cz
www.bbcentrum.cz

První bytový panelák zbourán

3.5.2018 - BB Centrum na Praze 4 mělo ještě donedávna mezi moderními administrativními a rezidenčními budovami… Více informací

Multifunkční areál BB Centrum, investice za téměř…

25.4.2018 - Multifunkční areál BB Centrum v pražské Michli začala společnost PASSERINVEST GROUP budovat před 20 lety.… Více informací

Krčák žije - nový online magazín a Setkání s…

19.4.2018 - Krčák žije je online lifestylový magazín, který nabízí tipy a rady, jak aktivně trávit čas v Krčském lese a… Více informací

PASSERINVEST GROUP OPĚT VLASTNÍ BUDOVY VILLAS

21.2.2018 - PASSERINVEST GROUP, česká developerská a investiční společnost, odkoupila v lednu 2018 budovy BB C – Vila… Více informací

BB CENTRUM POŘÁDÁ TALK SHOW SE STANISLAVEM…