SKUPINA PASSERINVEST USKUTEČNILA NEJVĚTŠÍ FINANČNÍ TRANSAKCI NA NEMOVITOSTNÍM TRHU

7.2.2018

Společnost Passerinvest BBC 2, patřící do skupiny PASSERINVEST, uzavřela největší finanční transakci v historii skupiny a jednu z největších transakcí v oblasti administrativních nemovitostí v České republice vůbec. V rámci společnosti Passerinvest BBC 2 bylo vytvořeno portfolio významných administrativních objektů pražského BB Centra zahrnující budovy ALPHA, BETA, DELTA a G s celkovou pronajmutelnou plochou 80 000 m². Na refinancování nákladů spojených s pořízením těchto nemovitostí skupina získala klubové financování od České Spořitelny a Komerční banky ve výši 175 mil. eur.

„Svým objemem se tato transakce řadí mezi největší uzavřené transakce v loňském roce na trhu financování komerčních nemovitostí u nás. Pokračujeme tak v dlouhodobé strategii nákupu a správy nemovitostního portfolia skupiny PASSERINVEST," říká Radim Passer, zakladatel a generální ředitel společnosti PASSERINVEST GROUP, a.s.

Skupina PASSERINVEST za dobu svého více než 25letého působení na tuzemském realitním trhu dokázala, že stojí na pevných základech. V posledních letech výrazně expandovala a z developerské společnosti se stala i společnost investiční.

Více informací:
Tel.: (+420) 221 582 111, e-mail: Kristyna.Samkova@Passerinvest.cz
www.bbcentrum.cz

Lenka Preslová nově vede obchodní oddělení…

13.8.2018 - Lenka Preslová se stala novou ředitelkou obchodního oddělení developerské a investiční společnosti… Více informací

Balance Club Brumlovka má unikátní terasu

30.7.2018 - Balance Club Brumlovka slavnostně otevřel novou odpočinkovou terasu, která prošla kompletní rekonstrukcí a… Více informací

Nový atletický stadion pro veřejnost v Praze, v…

21.6.2018 - Developerská a investiční společnost PASSERINVEST GROUP, která stojí za rozvojem areálu BB Centrum v Praze 4,… Více informací

Nové náměstí v Praze – společnost Passerinvest…

14.6.2018 - BB Centrum, multifunkční areál na Praze 4, proměnilo stávající parkoviště v náměstí. Nový veřejný prostor má… Více informací

PASSERINVEST GROUP je šestou nejobdivovanější…