SKUPINA PASSERINVEST USKUTEČNILA NEJVĚTŠÍ FINANČNÍ TRANSAKCI NA NEMOVITOSTNÍM TRHU

7.2.2018

Společnost Passerinvest BBC 2, patřící do skupiny PASSERINVEST, uzavřela největší finanční transakci v historii skupiny a jednu z největších transakcí v oblasti administrativních nemovitostí v České republice vůbec. V rámci společnosti Passerinvest BBC 2 bylo vytvořeno portfolio významných administrativních objektů pražského BB Centra zahrnující budovy ALPHA, BETA, DELTA a G s celkovou pronajmutelnou plochou 80 000 m². Na refinancování nákladů spojených s pořízením těchto nemovitostí skupina získala klubové financování od České Spořitelny a Komerční banky ve výši 175 mil. eur.

„Svým objemem se tato transakce řadí mezi největší uzavřené transakce v loňském roce na trhu financování komerčních nemovitostí u nás. Pokračujeme tak v dlouhodobé strategii nákupu a správy nemovitostního portfolia skupiny PASSERINVEST," říká Radim Passer, zakladatel a generální ředitel společnosti PASSERINVEST GROUP, a.s.

Skupina PASSERINVEST za dobu svého více než 25letého působení na tuzemském realitním trhu dokázala, že stojí na pevných základech. V posledních letech výrazně expandovala a z developerské společnosti se stala i společnost investiční.

Více informací:
Tel.: (+420) 221 582 111, e-mail: Kristyna.Samkova@Passerinvest.cz
www.bbcentrum.cz

SKUPINA PASSERINVEST USKUTEČNILA NEJVĚTŠÍ…

7.2.2018 - Společnost Passerinvest BBC 2, patřící do skupiny PASSERINVEST, uzavřela největší finanční transakci… Více informací

BB CENTRUM ZVE NA VÁNOČNÍ KONCERT PRO DOBROU VĚC

6.12.2017 - Moderní sál Společenského centra BETHANY v multifunkčním areálu BB Centrum na Praze 4 se v úterý 12. prosince… Více informací

VÁNOČNÍ OFFICE DESIGN MARKET V BB CENTRU

28.11.2017 - Pasáž budovy FILADELFIE v multifunkčním areálu BB Centrum na Praze 4 zaplní ve středu 6. prosince více než 30… Více informací

Balance Club Brumlovka má nejen nový design, ale…

13.11.2017 - Balance Club Brumlovka, fitness a wellness centrum v BB Centru na Praze 4, se po deseti letech od svého… Více informací

Elektrobusy v BB CENTRU přepravily přes milion…