Baarův park získal Cenu Svazu školkařů České republiky

12.10.2017

Jsme velice rádi, že Baarův park v pražském BB Centru je jedním z nejhezčích v republice. Získal v soutěži Park roku 2017, kterou každoročně pořádá profesní sdružení Svaz zakládání a údržby zeleně, Cenu Svazu školkařů České republiky. Odborná porota ocenila zejména pestrou škálu rostlin v Baarově parku a nadstandardní přístup soukromého investora (tedy nás), k péči o park.

Naše společnost PASSERINVEST GROUP získala v soutěži čestné uznání za dlouhodobé investice do úprav veřejného prostoru, který dává soukromý investor k dispozici široké veřejnosti.

Marketingové oddělení

PASSERINVEST GROUP

Nové DiscGolfové hřiště v Areálu Interlovu na…

16.10.2017 - PASSERINVEST GROUP, přední česká developerská a investiční společnost, na jaře letošního roku vyčistila část… Více informací