Kinobus přijede do BB Centra

10.8.2017

Filmoví fanoušci a příznivci letních kin se mohou přijít zdarma podívat na vybrané filmy z české i zahraniční produkce do BB Centra v Praze 4. V ulici U Michelské školy v těsné blízkosti Baarova parku bude mít od 14. do 17. srpna zastávku pojízdné letní kino Kinobus. Projekce začíná vždy od 21:00 hod. a na programu bude animovaný film Zootropolis: Město zvířat, tuzemské filmy Všechno nebo nic a Špunti na vodě nebo francouzské drama Polina.

Již v pondělí 14. srpna rozvine svoje promítací plátno populární Kinobus v BB Centru a přivítá všechny, kdo si rádi vychutnají dobrý film pod večerní letní oblohou. V ulici U Michelské školy v BB Centru (u nejvyšší budovy FILADELFIE) v Praze 4 Michli se budou ve dnech od 14. 8. do 17. 8. 2017 přibližně od 21 hodin postupně promítat čtyři úspěšné filmy.

Pro diváky budou připraveny pohodlné lavičky a k dokonalému vychutnání filmového zážitku nebude chybět ani klasické „filmové" občerstvení.

Kompletní program a zastávky Kinobusu naleznete zde, novinky a aktuální informace o dění v BB Centru naleznete zde.

Lenka Preslová nově vede obchodní oddělení…

13.8.2018 - Lenka Preslová se stala novou ředitelkou obchodního oddělení developerské a investiční společnosti… Více informací

Balance Club Brumlovka má unikátní terasu

30.7.2018 - Balance Club Brumlovka slavnostně otevřel novou odpočinkovou terasu, která prošla kompletní rekonstrukcí a… Více informací