Nová Karolina Park má výdejnu radosti ZOOT

1.8.2017

Nová Karolina Park, administrativní budova předního českého developera a investora společnosti PASSERINVEST GROUP, dnes přivítala mezi své retailové nájemce první ostravskou výdejnu radosti internetového obchodu ZOOT. Svou pobočku o rozloze 87 m2 ZOOT slavnostně otevřel v průchozím vnitrobloku severní části budovy. Ostravští módní nadšenci si tak mohou pohodlně a jednoduše své vybrané kousky vyzkoušet ve výdejně
a odnést si domů jen ty, které jim opravdu padnou. V blízké době zde bude otevřeno
i kadeřnictví a nehtové studio. Aktuálně jsou tedy v Nová Karolina Park zcela pronajaty všechny obchodní jednotky.

Lokalitu nové ostravské výdejny ZOOT jsme vybrali kvůli unikátní pozici v centru milionové aglomerace. Nová Karolina Park je vedle historického centra, obchodního centra a v blízkosti autobusového a vlakového nádraží i v blízkosti kulturního dění v Ostravě. Nová Karolina Park je architektonicky zajímavá, má působivý design a krásné atrium s vodotrysky je to místo, kam lidé rádi chodí. Chtěli jsme tu být také, abychom zákazníkům byli po ruce a v hezkém místě. Výborná pro nás byla i domluva se společností PASSERINVEST GROUP, která byla ochotná a vyšla nám vstříc,“ komentuje Jana Zbořilová, Expansion Manager Zoot a.s.

Nová Karolina Park spojuje historické centrum s moderní části města Ostravy. Je situována na strategickém místě na hlavní ostravské třídě 28. října s tramvajovou zastávkou přímo před budovou.

Více informací a fotografie v tiskové kvalitě Vám poskytne:

Mobil: (+420) 602 186 708

E-mail: Kristyna.Samkova@Passerinvest.cz

www.passerinvest.cz, www.bbcentrum.cz

Mobil: (+420) 731 613 669

E-mail: marcela.stefcova@crestcom.cz

www.crestcom.cz

BB CENTRUM MÁ ZPĚT PUMU A PRONAJATÉ DALŠÍ DVĚ…

18.9.2017 - Budovy ALPHA a BETA v pražském multifunkčním areálu BB Centrum, za jehož vznikem stojí developerská… Více informací

PASSERINVEST GROUP PŘIPRAVILA ZÁBAVNÉ ODPOLEDNE…

14.9.2017 - Společnost PASSERINVEST GROUP, a.s., uspořádala v nově upraveném lesoparku areálu Interlov v Michelském lese… Více informací

Kinobus přijede do BB Centra