PASSERINVEST GROUP JE NEJOBDIVOVANĚJŠÍ FIRMOU V OBLASTI NEMOVITOSTÍ, SLUŽBY PRO PODNIKY CZECH TOP 100

26.5.2017

PASSERINVEST GROUP, přední česká developerská a investiční společnost, se umístila na prvním místě v žebříčku 100 obdivovaných firem České republiky 2017 – Činnosti v oblasti nemovitostí, služby pro podniky –, kterou každoročně pořádá a vyhlašuje sdružení CZECH TOP 100. Vedle tohoto úspěšného umístění se v letošním roce posunula o příčku výše na 8. místo v celkovém hodnocení 100 obdivovaných firem České republiky 2017.

PASSERINVEST GROUP, česká developerská a investiční společnost, která je v hlavním městě známá zejména díky budování multifunkčního areálu BB Centrum a v moravskoslezském kraji projektem Nová Karolina Park, potvrdila získaným oceněním, že ve svém oboru patří mezi opravdové špičky. Dokazuje to také nedávné ocenění Radima Passera cenou Central & Eastern European Real Estate Quality Awards (CEEQA) za celoživotní přínos - Lifetime Achievement in Real Estate, která se uděluje osobnostem za významný přínos pro nemovitostní sektor „nové" Evropy.

Pořadí žebříčku CZECH TOP 100 je sestavováno na základě hodnocení manažerů významných společností, ekonomických a finančních analytiků, zástupců oborových sdružení, svazů a profesních asociací, kterých bylo v letošním ročníku více než 1 500.

Kinobus přijede do BB Centra

10.8.2017 - Filmoví fanoušci a příznivci letních kin se mohou přijít zdarma podívat na vybrané filmy z české i zahraniční… Více informací

Nová Karolina Park má výdejnu radosti ZOOT

1.8.2017 - Nová Karolina Park, administrativní budova předního českého developera a investora společnosti PASSERINVEST… Více informací